Software      Web Development      ETL      Cercetare

Cele mai populare produse HOLISUN

aida

Un produs 100% românesc și 103% automatizat!


Isidoria - Catalog de note

Pentru un acces facil la rezultate, vă prezentăm catalogul virtual de note, platforma unde aveţi la dispoziţie situaţia şcolară, dar şi statisticile legate de procesul educaţional.


Socrate - Admitere universitati

Socrate eficientizează procesul de admitere, reducând semnificativ costurile cu personalul implicat şi infrastructura necesare.


Servicii și integrări

Servicii

Oferim clienților noștri produse și servicii de cea mai bună calitate la un preț accesibil. Scopul nostru este să vă oferim cea mai bună experiență în timp ce utilizați produsele și serviciile noastre.

Integrări

Programele software dezvoltate de compania noastră au la bază arhitecturi de sistem interoperabile și compatibile pentru integrarea facilă cu terțe sistemele software și hardware necesare afacerii tale.

Cercetare

De-a lungul activității sale, Holisun a dezvoltat o strânsă legătură și parteneriate fructuoase cu diferite companii și universități de prestigiu ori centre ce cercetare atât din Europa cât și de pe continentul American.

Cu toți partenerii avem o colaborare strânsă și rezultate excelente. Colaborările s-au concretizat în proiecte de mare anvergură câștigate și implementate.

Expertiza HOLISUN include:

Inteligență Artificală (AI), Sisteme de învățare automate (Machine Learning), Data Mining, Realitate Augumentată (AR), analiză predictivă, Cloud Computing dar și sisteme complexe integrate pentru aplicații avansate.

Cursuri

Gestionarea digitală a procesului antreprenorial

Gestionarea digitală a procesului antreprenorial

Curs de competențe antreprenoriale acreditat de Ministerul Educției!

Curs de competențe antreprenoriale acreditat de Ministerul Educției!

Folosim Tehnologii de tip Cookie ce permit stocarea de informații și/sau obținerea accesului la informația stocată în dispozitivul dumneavoastră pentru a permite website-ului să funcționeze, pentru a personaliza conținutul și anunțurile publicitare, pentru a vă oferi funcționalități aferente rețelelor de socializare și pentru a analiza traficul.