Image

Dispozitive mobile

Dezvoltăm instrumentele necesare pentru a-ți personaliza dispozitivele mobile printr-o multitudine de aplicații smart.

Image

Gadget-uri

Ochelarii și brațările inteligente reprezintă următorul pas în dezvoltarea serviciilor de asistență și management la distanță.

Image

Calculatoare

În ceea ce privește capacitatea de calcul, greul este încă dus de echipamentele din cloud. Stapânim acest domeniu în totalitate!

Software

Software

Dezvoltarea de software este un proces abordat cu profesionalism în compania noastră și susținut de cei 20 de ani de experiență în domeniu.

Implementăm idei creative pentru a te ajuta să ții pasul cu mediul în continuă schimbare și oferim consiliere în privința celor mai bune practici IT pentru a-ți susține și optimiza strategiile de creare a veniturilor.

Respectăm standardele ISO 20000-1:2005 (Sistemul de Management al Serviciilor IT) pentru a ne asigura că beneficiezi de cel mai ridicat standard de calitate al produsului final.

Deoarece asigurăm întotdeauna beneficii multiple clienților noștri și pentru că suntem capabili de a furniza o gamă foarte largă de soluții, toate parteneriatele noastre sunt de lungă durată.

Vezi produsele noastre

Web Development

Design Responsive

Design-ul responsiv al site-ului oferă utilizatorilor o experiență impecabilă, indiferent de dispozitiv.

Viziune si Experienta

Fiecare site contruit de noi, este o creație hibridă, obținută prin utilizarea talentelor unor designeri calificați.

Multiple Functionalitati

Echipa noastră se va asigura că site-ul tău va cuprinde toate funcționalitățile necesare succesului în mediul on-line.

fas fa-globe
0
Web site-uri
fas fa-credit-card
0
Magazine online
fas fa-calendar-check
0
Termen de livrare
fas fa-laugh
0
Satisfactia clientilor
Actualizări și optimizări de structură

Actualizarea structurii paginilor va asigura mereu un aspect în pas cu tendințele pentru site-ul tău. Așadar, actualizările de structură și adăugările de pagini suplimentare nu vor mai fi sarcini cu care să-ți încarci tu activitatea.

Prietenoase cu Google și dispozitivele mobile

Dispozitivele mobile schimbă lumea. Un număr din ce în ce mai mare de utilizatori navighează pe internet folosind dispozitive mobile. Web site-urile oferite de HOLISUN sunt optimizate și pentru accesarea de pe dispozitive mobile (responsive).

Integrare eCommerce

Integrarea unui site de comerț electronic cu alte sisteme de gestiune a informației, economisește foarte mult timp și foarte mulți bani. Soluțiile noastre oferă o experiență mai bună, atât administratorilor, cât și clienților.

Sistem de Management al Conținutului

Sistemele avansate de management al conținutului (CMS) și opțiunile de dezvoltare personalizate extind capacitatea site-ului tău de a oferi clienților perspective noi, într-un mediu on-line atractiv.

Marketing online

O rețetă bună pentru marketingul online face toată diferența pentru succesul unei afaceri. Noi putem sprijini activitatea ta de marketing prin aplicațiile noastre dedicate îmbunătățirii acestui segment.

Ușor de administrat

Orice site web trebuie să fie ușor de administrat și de actualizat. Interfața de administrare trebuie să fie ușor de înțeles și de utilizat, fără a fi nevoie de cunoștințe tehnice în domeniu, pentru ca totul să fie cât mai comod pentru tine și echipa ta.

E T L

Holisun propune managerilor IT soluții de integrare orientată a datelor prin migrarea acestora dintr-un sistem informatic în altul, facilitând accesul concomitent la diferite surse de date.

Soluția noastră vine în ajutorul administratorilor IT din cadrul firmelor ce folosesc mai multe programe: pentru managementul clienților, contabilitate, managementul stocurilor, managementul activităților etc. De cele mai multe ori aceștia sunt nevoiți să lucreze cu aceleași informații de mai multe ori, fiecare program având metodele proprii de introducere și administrare a datelor.

Astfel aceleași seturi de date au mai mulți beneficiari:

 • Clienți (sub formă de cataloage, oferte, fluxuri de produse/date etc.);
 • Management (sub forma de rapoarte și statistici);
 • Marketing (fluxuri de oferte);

De aici derivă nevoia de soluții inovative pentru transformare, adaptare, prelucrare și migrare a datelor în diverse formate, medii și destinații.

Două exemple concrete privind utilizarea soluției ETL:

În cazul firmelor de producție este absolut necesară prezența unei platforme de vânzare online atât în relația cu revânzătorii cât și în cea cu clienții finali. Pentru a se evita reintroducerea informațiilor necesare pentru comercializarea produselor în mediul online (descrierea produselor, stocuri, prețuri) ETL poate asigura sincronizarea informațiilor din sistemul ERP folosit (sau altor softuri de management al stocurilor și de contabilitate), în timp real .

Pentru o evidență clară a activităților întreprinse într-o companie, raportarea este crucială. De cele mai multe ori, rapoartele relevante sunt complexe și conțin informații colectate din mai multe programe diferite, ceea ce crește considerabil timpii de realizarea a acestora.

De exemplu: raport randament /angajat : presupune un raport complex format din informații privind pontajul orelor lucrate, activitățile întreprinse în perioada respectivă, comanda pe care s-a lucrat și salariul + bonusurile primite în aceeași perioadă.

Dacă toate aceste informații ar fi stocate într-o singură bază de date bine organizată, rapoartele complexe, ar putea fi generate printr-un singur click.

Soluția noastră ETL pune la dispoziția administratorului IT o bază de date comună care va conține toate informațiile disponibile în softurile folosite de compania ta.

Doar dumneavoastră, profesioniștii bazelor de date știți complexitatea și responsabilitatea activităților de ETL (extract, transform, load):

Doar profesioniștii bazelor de date cunosc complexitatea, provocările și responsabilitatea activităților de ETL (extract, transform, load);

 • Managementul mai multor baze de date interconectate;

 • Transferul de date între diverse sisteme informatice: ERP, CRM, BMP;

 • Procesarea datelor pentru: alerte, raportări, statistici;

 • Optimizarea datelor;

 • Conversia datelor în diverse formate;

 • Interconectarea sistemelor informatice;

 • Asigurarea integrității datelor;

 • Aplicarea de reguli de business pe date;

 • Agregarea datelor;

 • Auditarea datelor (utilă în diagnoză);

 • Asigurarea disponibilității datelor în locuri și formate adecvate.

Holisun îți oferă suportul și serviciile de care ai nevoie pentru:

 • Sincronizarea în timp real a platformelor de comerț electronic cu sistemele de gestiune și contabilitate;Introducerea unui sistem informatic nou;

 • Fuziunea sistemelor;

 • Managementul schimbărilor IT;

 • Extinderea business-ului și infrastructurii IT;

 • Parteneriatele de afaceri și IT.

Data warehouse

Interconectarea sistemelor informaticeAsigurarea integrității datelorAgregarea datelorAuditarea datelor (util în diagnoză)Aplicarea de reguli de business pe dateAsigurarea disponibilității datelorAsigurarea datelor în formate adecvate

Holisun propune managerilor IT soluții de integrare orientată a datelor prin migrarea acestora dintr-un sistem informatic în altul, facilitând și accesul la diferite surse de date concomitent.

fas fa-database
0
Date transferate
fas fa-coins
0
Înregistrări transferate
far fa-money-bill-alt
0
Economisiți
fas fa-server
0
Sisteme monitorizate

Consultanță tehnică pentru proiecte europene de digitalizare

Împreună pentru digitalizarea României


Știm cu toții cât de importantă este perioada aceasta pentru companiile de consultanță și cât de important este aportul consultanților de fonduri europene pentru relansarea și bunul mers al economiei.

Holisun îți oferă acum consultanță IT gratuită pentru toți clienții din domeniul finanțărilor EU, în special pentru cei care nu cunosc foarte bine ce înseamnă și ce presupune digitalizarea.

Astfel, clienții indeciși sau neiteresați pot fi ajutați, prin serviciul nostru gratuit, să se decidă în a aplica pentru o finanțare de acest tip.

Folosim Tehnologii de tip Cookie ce permit stocarea de informații și/sau obținerea accesului la informația stocată în dispozitivul dumneavoastră pentru a permite website-ului să funcționeze, pentru a personaliza conținutul și anunțurile publicitare, pentru a vă oferi funcționalități aferente rețelelor de socializare și pentru a analiza traficul.