Avem plăcerea de a vă invita la un eveniment special, care va avea loc marți, 30 mai 2023, începând cu ora 10. Este vorba despre prezentarea oficială a chatbot-ului inteligent SCALE, dezvoltat în cadrul proiectului SCALE de compania Holisun din Baia Mare și Transilvania IT Cluster, orchestrator al Transilvania Digital Innovation Hub.
De acum poți beneficia de cursuri de antreprenoriat acreditate ANC în cadrul Holisun.
România se află pe ultimul loc în Uniunea Europeană în ceea ce privește progresul digital, conform celui mai recent raport al Indicele Economiei și Societății Digitale (DESI) lansat în 2022. Deși România a obținut rezultate excelente în comparație cu media europeană în mai multe componente - numărul de specialiști în TIC (locul 4), ponderea femeilor specializate în IT (locul 2), prețul serviciilor de bandă largă și utilizarea tehnologiilor AI - scorul general obținut de țara noastră indică foarte clar că mai sunt foarte multe de îmbunătățit în digitalizarea societății românești.
Care sunt criteriile de intensitate digitală (DESI) pe care ar trebui să le îndeplinească firmele pentru a avea punctaj maxim în cererile de finanțare EU?
Vă mulțumim tuturor pentru participare, entuziasm și gândurile bune!
Proiect cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Capital Uman 2014-2020
S.O.F.T. - Susținem Ocuparea Prin Formare Tehnologică
Contract POCU/860/3/12/142579, Axa prioritară 3 – Locuri de muncă pentru toți.
Directorii executivi trebuie să fie pe deplin implicați în procesul de măsurare și urmărire a impactului inițiativelor digitale pentru a se asigura că investițiile digitale generează valoare reală pentru afacere. Transformarea digitală este un pas necesar pentru ca întreprinderile să rămână competitive pe piața dinamică de astăzi, dar simpla implementare a tehnologiilor noi nu este suficientă pentru a garanta succesul.
Astăzi am primit în vizită un grup de copii de la Liceul Internațional Baia Mare.
Pe data 19 aprilie vom începe grupele de curs #3 și respectiv #4.
Datele obținute prin studii și dovezile anecdotice din ultimii ani sugerează o creștere considerabilă a activităților de învățare online. Extinderea ofertei de formare pentru adulți prin învățarea online va avea avantaje semnificative, devenind o soluție în contextul dificultăților create pe piața forței de muncă de pandemie.