fbpx

Noutăți

Se lansează robotul inteligent pentru chat: SCALE

Avem plăcerea de a vă invita la un eveniment special, care va avea loc marți, 30 mai 2023, începând cu ora 10. Este vorba despre prezentarea oficială a chatbot-ului inteligent SCALE, dezvoltat în cadrul proiectului SCALE de compania Holisun din Baia Mare și Transilvania IT Cluster, orchestrator al Transilvania Digital Innovation Hub.

Holisun a lansat cursurile de antreprenoriat

De acum poți beneficia de cursuri de antreprenoriat acreditate ANC în cadrul Holisun.

Situația digitalizării în România la începutul lui 2023

Stripe articol prez proiect 1

 

România se află pe ultimul loc în Uniunea Europeană în ceea ce privește progresul digital, conform celui mai recent raport al Indicele Economiei și Societății Digitale (DESI) lansat în 2022. Deși România a obținut rezultate excelente în comparație cu media europeană în mai multe componente - numărul de specialiști în TIC (locul 4), ponderea femeilor specializate în IT (locul 2), prețul serviciilor de bandă largă și utilizarea tehnologiilor AI - scorul general obținut de țara noastră indică foarte clar că mai sunt foarte multe de îmbunătățit în digitalizarea societății românești.

Companiile românești îndeplinesc, în medie, doar 3,6 din cele 12 criterii de intensitate digitală solicitate de UE!

Stripe articol prez proiect 1

Care sunt criteriile de intensitate digitală (DESI) pe care ar trebui să le îndeplinească firmele pentru a avea punctaj maxim în cererile de finanțare EU?

Cursurile de Gestionare Digitală a Procesului Antreprenorial - feedback pentru luna martieVă mulțumim tuturor pentru participare, entuziasm și gândurile bune!

Proiect cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Capital Uman 2014-2020
S.O.F.T. - Susținem Ocuparea Prin Formare Tehnologică
Contract POCU/860/3/12/142579, Axa prioritară 3 – Locuri de muncă pentru toți.

Ce presupune și cum se face auditul digital în transformarea digitală

Stripe articol prez proiect 1


Directorii executivi trebuie să fie pe deplin implicați în procesul de măsurare și urmărire a impactului inițiativelor digitale pentru a se asigura că investițiile digitale generează valoare reală pentru afacere. Transformarea digitală este un pas necesar pentru ca întreprinderile să rămână competitive pe piața dinamică de astăzi, dar simpla implementare a tehnologiilor noi nu este suficientă pentru a garanta succesul.

Veselia în vizită la Holisun

Astăzi am primit în vizită un grup de copii de la Liceul Internațional Baia Mare.

Vom demara grupele de curs de Gestionare Digitală a Procesului Antreprenorial

Stripe articol prez proiect 1

Pe data 19 aprilie vom începe grupele de curs #3 și respectiv #4.

Învățarea online, unul dintre cele mai puternice trenduri ale prezentului

Stripe articol prez proiect 1

Datele obținute prin studii și dovezile anecdotice din ultimii ani sugerează o creștere considerabilă a activităților de învățare online. Extinderea ofertei de formare pentru adulți prin învățarea online va avea avantaje semnificative, devenind o soluție în contextul dificultăților create pe piața forței de muncă de pandemie.

Folosim Tehnologii de tip Cookie ce permit stocarea de informații și/sau obținerea accesului la informația stocată în dispozitivul dumneavoastră pentru a permite website-ului să funcționeze, pentru a personaliza conținutul și anunțurile publicitare, pentru a vă oferi funcționalități aferente rețelelor de socializare și pentru a analiza traficul.