Despre noi

Holisun este o companie românească de renume, cu aproape 20 de ani de experienţă, care gestionează proiecte de cercetare IT de milioane de euro, derulează contracte comerciale în Europa, Statele Unite, Asia şi Orientul Mijlociu.

Am dezvoltat o serie de produse și servicii inovatoare, de la roboti la sisteme de control la distanță, asigurând mentenanță la distanță pentru mari actori din industria mondială.

Cu o vastă experienţă nu doar în ceea ce înseamnă automatizarea afacerilor dar și în securitatea aeroportuară, domeniul medical, agricultură, realitatea augmentată, sectorul public și industrie 4.0, Holisun este singurul partener român în Divizia de Cercetare - Dezvoltare din cadrul Electrolux Group (al doilea mare producător de electrocasnice din lume) și Divizia Militară a Airbus Group.

Rezultatele obţinute şi colaborările cu firme şi universităţi prestigioase din întreaga lume ne recomandă.

Valorile noastre

Competența, flexibilitatea, inovarea continuă și adaptabilitatea la cerințele partenerilor sunt cartea noastră de vizită.

Ne concentrăm pe nevoile clienților și ne folosim întreaga experiență și expertiză pentru a îndeplini cu succes cerințele și a furniza cele mai bune soluții.

Cele patru linii curbe din logo-ul HoliSun reprezintă aceste valori: competență, flexibilitate, inovare continuă, soluții și suport, în timp ce punctul central simbolizează nevoile și așteptările partenerilor noștri.

Image

Competență

Pentru noi, competența nu este doar achiziționată prin experiență, ci creșterea capacităților noastre atât ca și colectiv, cât și individual reprezintă un scop în sine. Ne străduim să devenim în fiecare zi mai buni și să rezolvăm toate cererile și nevoile partenerilor noștri cu maxim de promptitudine și eficiență.

Vastul nostru portofoliu de parteneri și clienți satisfăcuți ne recomandă.

Flexibilitate

Adaptăm experiența și tehnologia de ultimă oră la cerințele clientului. Am reușit și reușim de fiecare dată acolo unde altora li s-a părut imposibil, prin ajustarea competențelor noastre și a expertizei la cerințele în continuă schimbare de pe piața de profil.

Inovare continuă

Ne-am făcut un scop din a căuta și a încuraja în permanență noi abordări privind soluțiile IT. Petrecem timp prețios pentru a ne pune la curent cu ultimele invenții tehnologice, iar mediul nostru de lucru stimulează dezvoltarea personală și profesională.

Soluții și suport

Ne definește capacitatea de înțelegere a nevoilor clienților noștri. Răspundem prompt cerințelor, oferim soluții personalizate și suport 24/7.

Pornind de la nevoia generațiilor actuale de a beneficia de servicii de înaltă calitate, personalizabile și accesibile via internet, ne adaptăm şi inovăm în permanenţă, astfel că aplicaţiile software dezvoltate de HOLISUN sunt utilizate în întreaga lume de sute de clienţi din toate domeniile:

Administraţii publice

Educațional

Sănătate

Juridic

Servicii și comert

Industrie

Consultanță și management

Agricultură

ONG-uri