Care este profilul unui posibil partener de distribuție?

Grupele de parteneri de distribuție pe care ne concentrăm:


• distribuitori de software;
• companii care comercializează produse software;
• firme de consultanță.


Putem colabora indiferent de mărimea cifrei de afaceri a companiei pe care o reprezentați și de canalele de vânzări pe care le utilizați.

SUNTEM FLEXIBILI!


Suntem deschiși către oportunități de colaborare din partea oricărui partener interesat de revânzarea produselor noastre. Detaliile parteneriatului vor fi stabilite pentru fiecare colaborare în mod separat.

Ce oferim partenerilor noștri?

Comisioane atractive.

Plata comisionului se face după vânzarea produselor.

Data efectuării plății: în termen de 30 de zile calendaristice de la data realizării vânzării.

Relatie contractuală: Companiile interesate de parteneriat vor primi, prin e-mail, draftul acordului de parteneriat însoțit de o foaie de răspuns, in care partenerul poate confirma dorința de a primi pachetul de vânzări.

Pachetul de vânzări trimis va conține și acordul de parteneriat. La primire, partenerul va trebui să semneze respectivul contract și să îl trimită către noi, prin E-mail sau poștă.

Produsul pe care dorești să îl promovezi: *
Aida
Platforma de e-learning
Airport Security
AR Assistance
Isidoria
Socrate
Web Development
City Guide

Sunt de acord cu trimiterea datelor solicitate de acest formular de contact, conform articolui 13 din GDPR

Folosim Tehnologii de tip Cookie ce permit stocarea de informații și/sau obținerea accesului la informația stocată în dispozitivul dumneavoastră pentru a permite website-ului să funcționeze, pentru a personaliza conținutul și anunțurile publicitare, pentru a vă oferi funcționalități aferente rețelelor de socializare și pentru a analiza traficul.