Reselleri

Haptic R&D Consulting

HAPTIC R&D CONSULTING, având sediul social în Ariceștii Rahtivani, Prahova (ROMÂNIA), este o companie de consultanță în tehnologie și inginerie, care oferă soluții inovatoare pentru domeniul industrial, comercial dar și rezidențial.
 
Obiectivul nostru este succesul dumneavoastră. Ne dorim să creăm o sinergie intre IMM-uri, organizații diverse și laboratoare de cercetare și dezvoltare care să lucreze împreună pentru finalizarea unor proiecte inovative cu scopul de a introduce noi tehnologii pe piața de profil.
 
HAPTIC R&D CONSULTING iți concentrează activitatea pe organizații private și publice, ONG-uri, universități, institute educaționale și agenții care oferă diverse servicii legate de programe finanțate de UE, cum ar fi programul Orizont 2020, ajutându-le să acceseze fonduri UE.
 
Filozofia companiei este aceea de a introduce Conceptul AOD de Management pentru îmbunătățirea calității managementului întreprinderilor.

HAPTIC R&D CONSULTING isi concentreaza activitatea pe organizații private și publice, ONG-uri, universități, institute educaționale și agenții care oferă diverse servicii legate de programe finanțate de UE, cum ar fi programul Orizont 2020, ajutându-le să acceseze fonduri UE.

Filozofia companiei este aceea de a introduce Conceptul AOD de Management pentru imbunatatirea calitatii managementului intreprinderilor.

Terrabyte Consulting

Terrabyte Consulting oferă servicii de consultanță pentru companiile românești care doresc să își extindă afacerile în afara României, dar și pentru companiile străine care doresc să intre pe piața românească.

Echipa noastră entuziastă are peste 18 ani de experiență în dezvoltarea afacerilor în DACH, Orientul Mijlociu și Africa.

Activitatea noastră principală este crearea de alianțe, dezvoltarea de parteneriate, sprijinirea expozițiilor internaționale și facilitarea fuziunii investitorilor cu companiile start-up.

Am colaborat cu companii din România și Germania și am deschis noi canale de vânzări, naționale și internaționale.

Mamdouh Gazi Al-Wiswis Group

Mamdouh Gazi Al-Wiswis Group
Grupul Mamdouh Gazi Al-Wiswis este unul dintre cele mai dinamice grupuri de business din Arabia Saudită.

Viziune:
Grupul Mamdouh Gazi Al Wiswis este unul dintre grupurile arabe care furnizează servicii de calitate superioară în țările din Golf și pe celelalte piețe arabe.

Companii membre ale grupului:

1- Leen Telecommunication & Information Technology Establishment
2- Al Oroba Travel & Tourism Agency
3- Marmag Decoration Establishment
4- Leen Automatic Bakery Factory
5- Mamdouh Gazi Al Wiswis Al Harbi & Partners Co. (mentenanță, curățenie și operații)

Infralogic Group Solutions

Transformă apariția ta (fie că este vorba de un produs, de prezentarea unui brand, de o prezentare mai amplă, de un eveniment pe care îl organizezi sau la care participi) într-o experiență memorabilă, de neuitat pentru cei care o vizionează. Noi iți oferim mijloacele prin care poți face acest lucru și, în același timp, iți spunem în ce măsură mesajul tău a reușit să impresioneze audiența.

Cum? Cu ajutorul tehnologiilor interactive (interfață multimedia interactivă + proiecție interactivă la nivelul solului) ce oferă soluții noi, atractive, captivante și futuriste pentru prezentările multimedia și de comunicare audio-vizuală.

Indiferent de natura informațiilor prezentate - documente, imagini, video, imaginația este singura limită pentru efectelor obținute și pentru domeniile de utilizare, iar rezultatul este SURPRINZĂTOR!

Folosim Tehnologii de tip Cookie ce permit stocarea de informații și/sau obținerea accesului la informația stocată în dispozitivul dumneavoastră pentru a permite website-ului să funcționeze, pentru a personaliza conținutul și anunțurile publicitare, pentru a vă oferi funcționalități aferente rețelelor de socializare și pentru a analiza traficul.