Noutăți

Aplicația ADI DEȘEURI MM - gestionarea eficientă a colectării deșeurilor în Baia Mare și zonele învecinate

Aplicația ADI DEȘEURI MM - gestionarea eficientă a colectării deșeurilor în Baia Mare și zonele învecinate

ADIGIDM Maramureș a lansat recent aplicația de mobil ADI DEȘEURI MM, disponibilă pentru descărcare pe Google Play, App Store și App Gallery.

Aceasta oferă o serie de facilități pentru utilizatori, printre care se numără:

  • accesul la calendarul de colectare pentru cei care stau la casă
  • notificări automate privind tipul de deșeu care trebuie scos la poartă
  • notificări ocazionale legate de campanii de colectare deșeuri, precum cele voluminoase, din construcții, vegetale sau textile
  • posibilitatea depunerii de sesizări cu privire la prestarea serviciului, lipsa pubelelor sau existența deșeurilor abandonate
  • o hartă interactivă pentru Baia Mare care indică punctele de colectare cele mai apropiate și tipurile de recipiente disponibile acolo.


    Detalii despre aplicație:

Aplicația ADI DEȘEURI MM oferă utilizatorilor posibilitatea de a accesa calendarul de colectare pentru a ști exact când trebuie să scoată deșeurile la poartă. Acest lucru este foarte util pentru a se asigura că deșeurile sunt scoase la timp, evitând acumularea lor și creșterea riscului de poluare.

De asemenea, prin intermediul notificărilor automate, vei fi informat cu o seară înainte despre tipul de deșeuri care trebuie scoase la poartă a doua zi. Acest lucru te va ajuta să te pregătești din timp și să te asiguri că ai recipientele necesare pentru a colecta și a scoate deșeurile.

Aceste facilități oferite de aplicație, te vor ajuta să gestionezi în mod eficient colectarea deșeurilor și să contribui la menținerea curățeniei în oraș și la protecția mediului.

Aplicația oferă utilizatorilor notificări ocazionale legate de campaniile de colectare deșeuri organizate de ADIGIDM Maramureș. Acestea sunt o oportunitate excelentă pentru a te debarasa de obiecte mai mari sau nefolositoare, care nu pot fi colectate în mod obișnuit: deșeuri voluminoase, mobilier, deșeuri și echipamente de construcții, deșeuri vegetale sau textile.

Acest lucru va ajuta, de asemenea, la reducerea acumulării deșeurilor și la prevenirea poluării.

Prin intermediul notificărilor ocazionale, vei fi informat cu privire la aceste campanii și vei avea oportunitatea de a participa la ele.

Vei avea de asemenea, posibilitatea de a depune sesizări cu privire la prestarea serviciului de colectare a deșeurilor, precum lipsa pubelelor sau nepreluarea deșeurilor. Aceasta îți va permite să contribui la îmbunătățirea serviciilor oferite de ADIGIDM Maramureș și la menținerea curățeniei în oraș.

Acum poți ajuta la rezolvarea situațiilor deranjante, foarte repede și ușor, direct de pe telefonul tău mobil!

Pe lângă aceste facilități, aplicația oferă, de asemenea, o hartă interactivă pentru Baia Mare, care indică punctele de colectare cele mai apropiate și tipurile de recipiente necesare și tipurile de pubele disponibile acolo. Aastfel vei putea găsi ușor punctele cele mai apropiate și poți fi sigur că ai tipul potrivit de recipient pentru a te debarasa de deșeuri.

 

Aplicația ADI DEȘEURI MM este o inovație esențială pentru locuitorii orașului Baia Mare și ai zonelor învecinate. Aceasta îți permite să gestionezi în mod eficient colectarea deșeurilor, lucru esențial pentru menținerea curățeniei orașului și pentru protejarea mediului înconjurător.

Utilizarea acestei aplicații va contribui la reducerea acumulării deșeurilor și la prevenirea poluării, cu un impact pozitiv asupra sănătății umane.

De asemenea, nu uita că prin intermediul aplicației, poți să fii informat despre campaniile de colectare a deșeurilor organizate de ADIGIDM Maramureș, ceea ce îți permite să devii parte activă a procesului de colectare a deșeurilor, contribuind la menținerea unei comunități curate și sănătoase.

 

Dacă dorești implementarea unei aplicații similare și pentru compania ta, ne poți contacta.

 

SAU

 

Descarcă acum aplicația și bucură-te de toate beneficiile pe care le aduce!

 

 

Google Play

App Store

App Gallery

Folosim Tehnologii de tip Cookie ce permit stocarea de informații și/sau obținerea accesului la informația stocată în dispozitivul dumneavoastră pentru a permite website-ului să funcționeze, pentru a personaliza conținutul și anunțurile publicitare, pentru a vă oferi funcționalități aferente rețelelor de socializare și pentru a analiza traficul.