fbpx

Noutăți

Cu digitalizarea la spital!

Eșec în implementarea transformării digitale - studiu de caz

Unul dintre spitalele mari din Statul Queensland (Australia) a trecut în 2021 printr-un eșec în implementarea de sistem ERP.

Află care au fost greșelile care le-au adus eșecul din articolul de mai jos.

Managementul riscurilor în digitalizare

Cum să eviți eșecul și litigiile în transformarea digitală

Procesul digitalizării este văzut ca unul în mod universal benefic pentru orice afacere. Acesta poate aduce eficiență în activitate, o relație mult îmbunătățită cu clienții și o creștere considerabilă a profiturilor.

Holisun, partener FAST la Untold

Anul acesta FAST a mers la Untold

Holisun asigură toate nevoile tehnologice pentru StartUp Nation și Femeia Antreprenor în 2022

Pentru programele de finanțare StartUp Nation și Femeia Antreprenor din 2022, Holisun a elaborat un pachet de produse și servicii speciale.

Pachetul a fost construit împreună cu partenerii noștri din domeniul consultanței pentru a răspunde cât mai fidel nevoilor pe care le au afacerile nou înființate și pentru a fi cât mai ușor de implementat.

Poza platforma FinCrime

Actualizare platforma FinCrime dezvoltata de Holisun!

Vă invităm să descoperiți platforma FinCrime dezvoltată de Holisun si care pe baza unor algoritmi oferă o analiză în timp real a cât mai multor componente ale criminalității economico-financiare din Romania si Uniunea Europeana!

Sistemul national de facturare electronica e-factura

e-Factura: obligativitatea de a utiliza sistemul național de facturare electronică

 

În cursul acestui an, Ministerul Finanțelor a creat sistemul național de facturare electronică RO e-Factura. Acest demers legiferat prin OUG 120/2021 vine ca o urmare a alinierii la cerințele Directivei Europene 2014/55/UE/16 aprilie 2014.

Trenduri digitale

Elemente la care trebuie să fii atent în digitalizare, pentru succes maxim

Dacă perioada care a trecut, cea a pandemiei și a dificultăților de multe feluri ne-a învățat ceva, ne-a învățat că abilitatea de a te adapta la medii în continuă schimbare este extrem de valoroasă. Tehnologia îți permite să faci asta.

Parteneriat Holisun cu Inter Punkt Proiect System în vederea digitalizarii afacerilor românești

Ne face plăcere să anunțăm parteneriatul cu Ana Maria Mitile, CEO Inter Punkt Proiect System în vederea oferirii de consultanță în digitalizare, către companiile care doresc fonduri nerambursabile în domeniu! 

Holisun a dezvoltat aplicația mobilă StudyinRomania - Premieră națională!

            Holisun a dezvoltat aplicația mobilă StudyinRomania, prima aplicație ce integrează oferta educațională a universităților din România!

            Pe lângă oferta educațională a universităților, StudyinRomania oferă și informații detaliate legate de programele de studii, procedurile de admitere, burse, oraș și costul vieții în oraș pentru fiecare universitate în parte.

Care este momentul cel mai bun pentru transformare?

Americanii de pe coasta de est au o zicală: „Acoperișul se schimbă cât e soare afară.”

Îți poți schimba acoperișul și pe vreme rea, dar o să-ți plouă în casă și vei avea de muncit în plus să repari și să înlocuiești ce a stricat apa.

O afacere care crește este o provocare neașteptată ...și uneori chiar periculoasă

Toți investitorii, toți antreprenorii și toți administratorii afacerilor își doresc în primul rând creștere. Creșterea cifrei de afaceri și mai ales a profiturilor.

De fapt, de asta pornim afaceri, nu?

Folosim Tehnologii de tip Cookie ce permit stocarea de informații și/sau obținerea accesului la informația stocată în dispozitivul dumneavoastră pentru a permite website-ului să funcționeze, pentru a personaliza conținutul și anunțurile publicitare, pentru a vă oferi funcționalități aferente rețelelor de socializare și pentru a analiza traficul.